Vingino | Dutz eyewear | Kinto | Rex & Sue

Modisch, stoer en eigenzinnig

Stoere brillen

Omdat kinderen ook smaak hebben

Kinderbrillen Groeiplan

Met het Kinderbrillen Groeiplan kunt u tegen een korting van 50% op de normale verkoopprijs een bril voor uw kind aanschaffen. U betaalt middels een automatische incasso € 7,50 per maand. Hierin zitten ook de kosten voor oogmetingen, kleine reparaties, bijstellen van de bril en het bijvullen van brillenspray. De korting geldt ook voor volgende aankopen zoals een reservebril, sportbril of zonnebril op sterkte, of voor vervanging van glazen. Uiteraard kunt u ook een product aanschaffen zonder gebruik te maken van het Kinderbrillen Groeiplan.

Loop gerust binnen om te informeren naar de voorwaarden van het Kinderbrillen Groeiplan.

Montuur en Glas

Oogzorg de Greef is de grootste kinderbrillen speciaalzaak van Vlijmen en omstreken. Met een keuze uit meer dan honderd modellen in alle prijsklassen kunt u altijd slagen voor uw zoon of dochter. Onze winkel heeft een speciale kinderbrillen afdeling. Ook voor glazen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de dunste glazen die door een nieuw, speciaal proces tot 60% vlakker en dunner gemaakt kunnen worden. De vergroting (plusglazen) en verkleining (minglazen) van de ogen wordt tot een minimum beperkt. Tevens is het mogelijk om een extra dun slijpproces op de brillenglazen toe te passen.

Bescherming tegen UV

Wij hechten grote waarde aan de bescherming van kinderogen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een UV-bescherming op de glazen aan te laten brengen. Daarmee worden kinderogen met grote pupillen beschermd tegen schadelijke UV-straling.

Onderhoud

Helaas hebben kinderbrillen soms heel wat te verduren. Loop gerust binnen om de bril bij te laten stellen. Om stof en vuil te verwijderen is het aan te bevelen de bril voor het reinigen even af te spoelen met lauw water. Eventueel kan het schuim van een neutrale handzeep gebruikt worden. Glasreinigers of andere schoonmaakmiddelen kunnen de beschermlaag van de brillenglazen of montuur aantasten. Tissues of kledingstukken laten vezels en stofdeeltjes los en dat veroorzaakt krassen. Reinig de glazen altijd met de meegeleverde spray en het brillendoekje van Oogzorg de Greef.

Kidsclub fotowedstrijd

Ieder jaar organiseren we in september een kinderbrillendag. Tijdens de kinderbrillendag wordt de winnaar van de Kidsclub fotowedstrijd bekend gemaakt. De winnaar van deze fotowedstrijd wint een complete kinderbril en een fotoshoot door een professionele fotograaf. Ook is de winnaar een jaar lang het gezicht van de Oogzorg de Greef Kidsclub! Lees hier alles over de Kidsclub.