Corona (COVID-19)

extra maatregelen

De Corona pandemie raakt ons allemaal. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ook enkele maatregelen genomen om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Hieronder leggen we deze maatregelen in het kort uit:

Ten eerste willen we u vragen om zoveel mogelijk de anderhalve-meter-regel in acht te nemen. Ook willen we u verzoeken wanneer er bij binnenkomst al vier klanten in de winkel aanwezig zijn om even buiten te wachten.

Uiteraard hebben we extra aandacht voor de hygiƫne en willen we u vragen hier ook extra op te letten. Het passen van monturen kan nog steeds. We willen u wel vragen om eerst uw handen te desinfecteren en na het passen het montuur niet terug op het rek te hangen. Dan kunnen wij deze later desinfecteren.

Oogmetingen en contactlens controles doen we zoveel mogelijk op afspraak. Wilt u niet naar onze winkel komen als u klachten heeft die op Corona kunnen duiden?

We hopen dat we u ondanks deze maatregelen toch zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Via Whatsapp zijn we bereikbaar op nummer 06 30 20 52 99

Samen kunnen we de crisis aan.