Corona (COVID-19)

extra maatregelen

De Corona pandemie raakt ons allemaal. Om u toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij ook enkele maatregelen genomen om een verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Hieronder leggen we deze maatregelen in het kort uit:

Ten eerste willen we u vragen om zoveel mogelijk de anderhalve-meter-regel in acht te nemen. Ook willen we u verzoeken wanneer er bij binnenkomst al vier klanten in de winkel aanwezig zijn om even buiten te wachten.

Uiteraard hebben we extra aandacht voor de hygiëne en willen we u vragen hier ook extra op te letten. Het passen van monturen kan nog steeds. We willen u wel vragen om eerst uw handen te desinfecteren en na het passen het montuur niet terug op het rek te hangen. Dan kunnen we deze later desinfecteren.

Oogmetingen willen we zoveel mogelijk op afspraak doen. Wanneer u in een risicogroep valt willen we vragen om een oogmeting sowieso uit te stellen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u de afgelopen tijd in een risicogebied bent geweest, wanneer u contacten heeft gehad met een bewezen patiënt, wanneer u ouder bent dan 70 jaar, als u (milde) klachten heeft of wanneer u een verminderde weerstand door een aandoening of ziekte heeft. De exacte richtlijn voor risicogroepen volgens het RIVM kunt u hier nalezen.

Contactlens controles en aanmetingen kunnen we op dit moment nog niet doen. Contactlenzen versturen we zoveel mogelijk per post. We willen u vragen om telefonisch, per email of Whatsapp contact met ons op te nemen wanneer u nieuwe lenzen wilt bestellen.

We hopen dat we u ondanks deze maatregelen toch zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen. Via Whatsapp zijn we bereikbaar op nummer 06 30 20 52 99

Samen kunnen we de crisis aan.