Bausch & Lomb | Acuvue | Air Optix | Oté | Procornea | NKL

zachte, vormstabiele of nachtlenzen, comfort voor iedereen

Lenzen

Comfort

Nachtlenzen

's Nachts lenzen dragen en overdag scherp zien zonder bril of lenzen. Nachtlenzen draag je alleen maar ‘s nachts. Overdag heb je dan zonder bril of lenzen een zo optimaal mogelijk zicht. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen – zonder dat je het merkt – je ogen. Het is een fantastische uitvinding voor alle mensen die een bril of lenzen moeten dragen. Vooral voor mensen die soms last hebben van droge of gevoelige ogen.

Zachte lenzen

Zachte lenzen zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat water, dus ook traanvocht kan opnemen. Dat materiaal wordt flexibeler en de zachte lens voegt zich naar het oog. Doordat zachte lenzen minder bewegen dan vormvaste lenzen voelen ze direct comfortabel aan. De nieuwe generatie zachte lenzen wordt gemaakt van siliconen materiaal wat bij minder vocht toch optimaal comfort biedt.

Vormvaste lenzen

Vormvaste lenzen zijn de verbeterde versie van de vroegere harde lenzen. Het materiaal is tegenwoordig minder hard. Vormvaste lenzen zijn niet zo gevoelig voor beschadigingen als andere lenzen. Door de vaste vorm corrigeren ze eventuele oneffenheden van het oog en geven ze een optimaal zicht. Ze hebben een langere levensduur dan zachte contactlenzen.

Oogzorg abonnement

Met het Oogzorg Abonnement ontvangt u vele voordelen. Voor een vast bedrag van € 11,- per maand, via een automatische incasso, heeft u keuze uit diverse typen contactlenzen inclusief controles, nazorg, heraanpassing, instructies, service en begeleiding. We controleren uw ogen tweemaal per jaar geheel gratis. Voor lenzen en vloeistoffen betaalt u slechts de helft van de normale verkoopprijs. Ook ontvangt u korting bij aanschaf van een bril of zonnebril. De minimale looptijd van het abonnement is zes maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.

In onze winkel informeren we u graag verder. Loop gerust binnen.